Hulp op afstand

Ervaart u problemen met uw computer of heeft u andere softwarematige problemen waar u zelf niet uit komt? Dan bieden wij u onze “hulp op afstand” service. Met deze service kunnen wij u snel en eenvoudig van dienst zijn vanaf onze locatie

Vaak zijn er softwarematige computer problemen die voor u een ramp betekenen, maar voor ons soms snel op te lossen zijn. Dit kan meestal door één telefoontje met één van onze medewerkers, al snel opgelost worden. Maar in sommige gevallen is de situatie, telefonisch niet goed in te schatten. Hiervoor werd er vaak iemand langs gestuurd die het probleem op locatie kwam oplossen. Maar dit hoeft nu niet meer met onze hulp op afstand service waarmee wij uw computer problemen kunnen oplossen alsof we er zelf bij zijn. Dit is aanzienlijk voordeliger en kost veel minder tijd.

 • Hoe werkt het?

  Alvorens u gebruik kunt maken van deze service is het belangrijk dat u een internet verbinding heeft. Mocht u door technische redenen geen internet verbinding hebben dan is het voor ons niet mogelijk om u op afstand van dienst te kunnen zijn. Heeft u wel internet maar geen verbinding? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met 075-6875003. Ook is het belangrijk dat u telefonisch contact met ons opneemt zodat wij u kunnen begeleiden tijdens de hulp op afstand.

  Mits u telefonisch contact heeft met één van onze medewerkers, verzoeken wij u om via de knop aan de onderkant van deze pagina “TEAMVIEWER”  te downloaden. Dit is een klein bestandje die een beveiligde verbinding stabiliseert met één van onze computers. Als u op het icoontje van het programma klikt dan zal het programma de verbinding maken en krijgt u van te voren een bevestiging, zodat u weet dat er daadwerkelijk een verbinding is opgezet. Nadat u de bevestiging heeft gekregen, kunnen wij het probleem opsporen en verhelpen terwijl u meekijkt.

  Nadat het probleem is opgelost kunt u simpelweg het programma afsluiten en/of verwijderen en wordt de beveiligde verbinding weer verbroken.

  Heeft u problemen met uw computer of laptop, maar de internetverbinding werkt wel? Dan kunt u gebruik maken van onze dienst computerhulp op afstand. Met behulp van het programma TEAMVIEWER kunnen wij met u meekijken op uw computer of laptop en deze op afstand bedienen. Dit gebeurd uiteraard alleen met uw toestemming.

 • Hoe werkt computerhulp op afstand?

  Download TEAMVIEWER en installeer deze volgens de instructies. Na de installatie start u TEAMVIEWER op.

  U belt met 075-6875003 en geeft mij de toegangscode die TEAMVIEWER weergeeft. En daarna het wachtwoord. Zie een voorbeeld van het scherm hieronder.

  Kort daarna krijgt u de melding dat wij met u willen verbinden. U klikt op Ja en daarna nemen wij de controle van uw pc of laptop over. Het is belangrijk dat u tijdens deze sessie niet uw muis beweegt of toetsen aanraakt. Wij kunnen u hierdoor snel uw computerprobleem oplossen of u aanwijzingen geven.

  Nadat wij u probleem(en) volledig hebben verholpen verbreken wij de de verbinding.

  Op basis van de benodigde tijd stuur ik u daarna een factuur. Heeft u een servicecontract, dan wordt de sessie hiermee verrekent. Bent u pas door ons geholpen en heeft u niet al te tijdrovende vragen dan is de sessie gratis.

  Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waarmee kan ik u helpen?