Webhostingwebhosting

SVHT werkt samen met één van de grootste aanbieders van webhosting pakketten in Nederland. Dit maakt onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij SVHT kunt u goedkoop en eenvoudig WEBHOSTING aanschaffen, Onze webhosting accounts wordt in bijna alle gevallen na betaling direct aangemaakt. U kunt er dan dus direct gebruik van maken.


 Omdat SVHT samen werkt met één van de grootste hosting bedrijven van Nederland ,hebben wij de kennis en personeel om u een betere kwaliteit aan te bieden voor een lagere prijs. Zo is ons webhosting platform erg geavanceerd. Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook! Mocht een server bijvoorbeeld plotseling uitvallen dan wordt dit automatisch opgevangen door andere servers waardoor er er geen downtime is! Verder is alle data op een volledig redundante SAN opgeslagen en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor uw data veiliger is dan ooit. Ook zijn al onze webhosting servers voorzien van workload balancing: Een server wordt op basis van de huidige drukte automatisch het nodige vermogen gegeven.

Bij SVHT maken alle webhosting en reseller hosting klanten gebruik van DirectAdmin. DirectAdmin is een krachtig controlepaneel met honderden functies. Met DirectAdmin kunt u alles via uw browser doen.Omdat dit controlepaneel erg makkelijk in gebruik is kunt u direct aan de slag zonder uren de documentatie te hoeven raadplegen. DirectAdmin blinkt uit in de eenvoud van het gebruik. Er zijn honderden mogelijkheden die een modern controlepaneel hoort te hebben.

 [button style=”enigma_btn_orange” size=”enigma_btn_large” btn_disable=”0″ url=”https://www.computerhulp-zaanstad.nl/contact/” ]Contact[/button]

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waarmee kan ik u helpen?