• windowsWindows(her) installeren

   

  Is uw  computer traag geworden?, blijft Windows maar opnieuw opstarten? of krijgt u allerlei vreemde en rare foutmeldingen? Misschien is het dan verstandig om uw Windows opnieuw te installeren. Wilt u misschien overstappen van  VISTA naar Windows 7 of Windows 8.1? of windows 10 Dat wordt dan volledig verzorgd, inclusief het back-up maken van uw documenten, foto’s, muziek en email en andere persoonlijke bestanden.

   

  Voor het installeren van Windows op uw computer of laptop is het noodzakelijk dat u beschikt over een geldige licentiecode.

  Deze is vaak op de computerkast of laptop geplakt. Daarnaast krijgen de meeste computers en laptops van de fabrikant een cd met stuurprogramma’s meegeleverd. Om uw pc snel weer werkend te krijgen is het handig om deze bij uw computer paraat te hebben.

  Uw computer opnieuw installeren gaat het snelst bij ons zelf. De installatie wordt volledig bijgewerkt met de laatste updates, waarbij een snelle internetverbinding noodzakelijk is. Hierdoor bent u uw pc of laptop meestal nooit langer dan 48 uur kwijt. Uiteraard kan het herinstallatie ook bij u thuis gebeuren. Hou er dan rekening mee dat dit duurder kan zijn.

   

  Uw computer opnieuw installeren zonder dat er gegevens bewaard moeten worden kan al vanaf € 50,-. Voor het maken van een back-up, het opzoeken van ontbrekende stuurprogramma’s en het aanmaken van een herstel-cd of partitie breng ik een meerprijs in rekening.

  Wij kunnen uw PC of laptop ook voorzien van de laatste beveiliging – software met een flinke korting op de aanschaf.

  Wij halen de computer of laptop bij u op en sluiten hem na de herinstallatie weer bij u aan. Uw pc langs brengen mag natuurlijk ook, maar maak dan eerst een afspraak.

  Uw pc werkt na een herinstallatie weer als nieuw.

  Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

   

 

Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Waarmee kan ik u helpen?